Coaching en Corporate Training

Verbeter je lichaamshouding,  lichaamstaal en stressbeheersing
m4m april 2014 6Als lichaamscoach heeft Sofie-Ann een duidelijke missie: mensen helpen om een beter inzicht in lichaamstaal en lichaamshouding te ontwikkelen, en zo hun fysiek, emotioneel en mentaal welbevinden verbeteren. Via het lichaam kunnen we mentale en emotionele processen ingrijpend veranderen en zo een transformatie teweeg brengen in hoe we in deze wereld ‘staan’. Lees hier meer over Sofie-Ann Bracke.

Coaching:

  • Je hebt vast wel al meegemaakt dat je je gefrustreerd voelt omdat je boodschap niet wordt gehoord of aanvaard.
  • Je voelt je gestresseerd als je er nog maar aan denkt dat je bv in een meeting je bevindingen moet gaan uitleggen aan collega’s.
  • Of misschien heb je al meegemaakt dat je graag je mening op een rustige manier zou willen geven, maar merk je dat je heel gespannen wordt.

Terwijl wat je eigenlijk zou willen is om vrij van stress je mening te kunnen zeggen en echte verbinding te maken met de anderen. Je wilt voelen dat je erbij hoort, en dat je wordt erkend als ambassadeur van het imago van het bedrijf.

Door je bewust te zijn van je lichaamstaal en -houding en die te veranderen waar nodig kan je al een heel andere indruk maken bij anderen. Je voelt tegelijk ook dat je je meer kunt ontspannen. Daarenboven kan ik mijn ervaring en expertise als bemiddelaar en trainer in geweldloze communicatie ook gebruiken om te gaan bekijken hoe je je boodschap op zo een manier kunt formuleren dat je beter wordt gehoord. Op die manier kan je leren je zelfzekerder te voelen, minder gestresseerd, en meer verbonden met je medewerkers.

Vraag je je af wat geweldloze communicatie is? Je kunt hier alvast een artikel lezen dat ik als coach voor 3 Plus International heb geschreven. En abonneer je zeker op mijn nieuwsbrief als je graag elke maand enkele nuttige tips krijgt toegestuurd.

Ik verken graag met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe ik je, je team en andere medewerkers verder kan ondersteunen met uitdagingen op vlak van samenwerking, stress en communicatie.

Trainingwoorden in lichamen

1. Qigong en Taiji wekelijkse lessen en training op maat.
Qigong is ontspanning in beweging. Het heeft een meditatief aspect, en is tegelijk ook een goede training voor het lichaam. Het helpt om je lichaamshouding en -besef te verbeteren. Je wordt gezonder, rustiger en stressbestendiger. Met regelmatige training voelen mensen zich lichter, sterker en gelukkiger.
In mijn workshops en lessen geef ik ook tips om in het dagelijkse leven beter te zitten en te staan.
Qigong verschilt van Taiji in dat je in Taiji een ‘vorm’ leert, een opeenvolging van bewegingen. In Qigong leer je afzonderlijke oefeningen die gemakkelijker te onthouden zijn. Lees meer….

Contacteer me voor een afspraak, of bel 0486 93 1122.

2. Corporate Trainingen in Lichaamstaal en Gezichtsuitdrukkingen. Lees meer….

3. Individuele coaching is ook mogelijk. We doen een persoonlijke analyse van jouw lichaamstaal, om je bewust te worden van hoe je handelt en om een beter begrip te krijgen van de veranderingen die nodig zijn om bijvoorbeeld steviger te staan, rustig of dynamisch over te komen, en meer open en verbindend te worden ervaren. Jouw gedrag op video zien zegt veel meer dan een lange uitleg! Ideaal voor mensen in leidinggevende posities, onderhandelaars, trainers, verkopers. Lees meer…

Contacteer me voor een afspraak, of bel 0486 93 1122.

4. Power Moves: een specifieke workshop waarin inzichten van Qigong and Lichaamstaal worden gecombineerd. Lees meer….

5. Individuele gezondheidsconsultaties, waarbij ik acupunctuur en Buqi gebruik om bepaalde klachten te verhelpen. Leesmeer….

Contacteer me voor een afspraak, of bel 0486 93 1122.

Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels