Sofie-Ann Bracke, lichaamscoach

sofie-ann-bracke-portret-nieuw
Mensen helpen zich te ontwikkelen

Als lichaamscoach heb ik een missie:

Ik leer je om je lichaamstaal en lichaamshouding in te zetten om betere resultaten te behalen in het contact met andere mensen. We onderzoeken hoe je reageert op anderen, maar ook hoe je naar jezelf kijkt. Zo ontdek je via het lichaam hoe je mentaal en emotioneel in de wereld staat. Door fysiek aan de slag te gaan, word je rustiger in je hoofd. Je kunt makkelijker ontspannen, een betere lichaamshouding krijgen of rustiger ademhalen. We brengen een transformatie teweeg in je voelen, denken en handelen met een krachtige lichaamstaal als gevolg. Eerdere klanten heb ik geholpen om succes te behalen in presentaties, problemen op te lossen en betere resultaten op het werk te bereiken.

 

 

 

 

Mijn opleidingen en gevarieerde werkervaring stellen me in staat om jou op verschillende vlakken te coachen, met inbegrip van fysieke gezondheid, concentratie, waarneming, communicatie en effectieve zelf-presentatie.

Een overzicht van mijn voornaamste studies:

  • Rechten (Rijksuniversiteit Gent) en Europees Recht (Université Libre de Bruxelles).
  • Taijiwuxigong en Taiji 37 (Chinese energie-oefeningen)  en Buqi heling, Buqi Institute International
  • Acupunctuur en Chinese kruiden, London College of Traditional Acupuncture and Oriental Medicine (met klinische training in het Ho Chi Minh City Acupuncture College in Vietnam)
  • Geweldloze Communicatie, Pat Patfoort
  • Bemiddeling, Universiteit Antwerpen
  • Lichaamstaal, Centrum voor Lichaamstaaltraining

Van 1987 tot 1991 werkte ik als juridisch adviseur. Daarna verhuisde ik naar Londen. Van 1992 tot 2014 organiseerde ik trainingsprogramma’s van Taijiwuxigong, Taiji 37 en Buqi (heling) voor mijn leerkracht Dr Shen Hongxun, eerst in het Verenigd Koninkrijk, daarna in België en in Nederland.

Sinds 1992 geef ik ook les in Taijiwuxigong en Taiji 37, zowel wekelijks (in Antwerpen) als workshops (zie kalender).

Ik ben Trainer en Coach in Lichaamstaal en Partner van het Centrum voor Lichaamstaal in Antwerpen, waar ik een gespecialiseerde cursus in ‘power moves’ of krachtige lichaamstaal heb ontwikkeld. In die cursus breng ik mijn inzichten en ervaringen uit taiji en lichaamstaal samen.

Ik bied cursussen en seminaries aan afgestemd op de behoeften van de klant. In-company training komt in verschillende formaten, waaronder inleidende presentaties over lichaamstaal van 2 tot workshops van 5 uur. Cursussen van meerdere dagen zijn ook mogelijk voor groepen van maximaal 30 personen, met een combinatie van lichaamstaal, persoonlijke analyse van lichaamstaal , eenvoudige energetische oefeningen om houding en gezondheid te verbeteren, alsook communicatietechnieken die nuttig kunnen zijn bij onderhandeling.

Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels