Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Burn-out? Stress? Vermoeid?

11 augustus 2015 @ 20:00 - 18 augustus 2015 @ 10:00

ZOMERCURSUS TAIJIWUXIGONG®
voor meer energie en minder stress door een betere lichaamshouding

Genieten van een weekje weg in een rustige omgeving terwijl je op een ontspannen manier oefeningen aangeboden krijgt die jou in het dagelijkse leven helpen om je beter in je vel te voelen.

tw-nov-14-21

Met de oefeningen ontwikkel je een beter lichaamsbesef en lichaamshouding. Dit heeft naast een lichamelijk effect ook een duidelijke invloed op jouw emotioneel en mentaal evenwicht.
Je wordt je meer bewust van jouw lichaam, wat je doet, wat jou moe of gestresseerd maakt, en hoe je daar beter mee kunt omgaan. Je wordt rustiger in jouw hoofd, en voelt je frisser en energieker. Ook emotioneel zal je merken dat je bepaalde zaken beter kunt loslaten. Je wordt fysiek, emotioneel en mentaal sterker, veerkrachtiger en weerbaarder.
Je leert door beweging, lichaamscorrectie en meditatie een sterke interne energiekracht ontwikkelen die jou soepeler en fitter maakt. Regelmatige training heeft een reinigend effect op elke persoon (jong en oud) met een algeheel evenwicht in lichaam en geest als resultaat.

Uitstekend voor alle stressgerelateerde klachten en chronische aandoeningen zoals burnout, cvs, lage rugpijn en andere gewrichtsklachten.

Deelnemen praktisch
– We komen aan 11 augustus in de avond en blijven tot 18 augustus in de ochtend.
– 12, 13, 14, 16 en 17 augustus is er les. 15 augustus is een vrije dag.
– In de voormiddag doen we Taijiwuxigong staande en zitoefeningen. In de namiddag doen we ligoefeningen, en hebben we het ook over hoe je op een constructieve manier met woede kunt omgaan.
– De locatie is Monastère d’Hurtebise, Saint-Hubert.
– Je betaalt 505 euro, alles inbegrepen: cursus, verblijf (in eenpersoonskamer) en maaltijden (behalve de maaltijden op de vrije dag).
– Jouw plaats is definitief na overschrijving op rekening BE65 9790 7924 8496, BIC ARSPBE22.
– Inschrijven kan tot en met 23 juli.

Gegevens

Begin:
11 augustus 2015 @ 20:00
Einde:
18 augustus 2015 @ 10:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Sofie-Ann Bracke
Telefoon:
+32 486 93 11 22
E-mail:
info@sofieannbracke.be
Website:
sofieannbracke.be

Locatie

Monastère d’Hurtebise
Saint-Hubert, België + Google Maps