Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Taijiwuxigong zomerworkshop

juli 24 @ 10:00 - juli 28 @ 17:00

24-28 juli 2018

Meer info volgt!

 

Alvast wat feedback van deelnemers in augustus 2017:

  • – Was de dag nadien nog een beetje stijf, maar dat is vandaag weer volledig in orde. Heb wel de indruk dat ik meer energie heb. Toch wonderbaar wat die taijiwuxigong met een mens doet. Denk dat taijiwuxigong zeker waardevol is als onderdeel van de behandeling bij fibro, vooral dan het effect op de psoas-spier, die bij fibropatiënten altijd overbelast is.

    Vond het heerlijk vertoeven in de groep en hoop dat onze paden ooit nog eens kruisen.

– Ben gisteren toch al tot bij de apotheker gewandeld in qigong modus! Of ik dat zal blijven volhouden, laat het ons hopen. De week heeft zeker deugd gedaan, dank zij Sofie’s onvermoeibare inzet: nogmaals heel erg bedankt.
– Dank inderdaad voor de inspirerende week door Sofie!  We vormden een fijne groep, en sommigen van jullie zie ik terug in de lessen van Sofie startend in september.
En ja vanaf maandagmorgen wandel ik van mijn slaapkamer naar de keuken met de voeten recht, schouders ontspannen!! en steeds met de achterste voet afduwend.
– Dankjewel aan iedereen voor de fijne week met warme vriendschap opgefleurd met de nodige humor! Bedankt Sofie voor de aangename lessen én om alles zo goed te organiseren…je bent een geboren leraar (en een cadeau voor je leerlingen!)
– Had iemand anders ook dat effect vandaag dat je lichaam om taijiwuxigong smeekte? Ik was zen in de ochtend maar ’s middags werd ik steeds meer nerveus. Zonder enige aanleiding. Tot ik een daoyin deed! Echt…
– ik heb genoten van jullie gezelschap de lessen van Sofie (die ieder jaar weer  meer verrijkend zijn) en zo ook van het kader, de mooie omgeving en natuur daar.

Gegevens

Begin:
juli 24 @ 10:00
Einde:
juli 28 @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Sofie-Ann Bracke
Telefoon:
+32 486 93 11 22
E-mail:
info@sofieannbracke.be
Website:
sofieannbracke.be

Locatie

Monastère d’Hurtebise
Saint-Hubert, België + Google Maps