Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Taijiwuxigong zomerworkshop

juli 23 @ 20:00 - juli 28 @ 16:00

TAIJIWUXIGONG® voor meer energie en minder stress door een betere lichaamshouding

Geniet van vijf dagen weg in een rustige omgeving.
Ontspan met Taijiwuxigong oefeningen.
Word je bewust van die gewoontes die je spanning geven.
Leer eenvoudige tips over wat je fysiek kan doen om je beter in je vel te voelen.

Taijiwuxigong, energetische oefeningen voor een gezond en soepel lichaam.

Taijiwuxigong oefeningen helpen je om een beter lichaamsbesef en -houding te ontwikkelen. Dit heeft naast een lichamelijk effect ook een duidelijke invloed op je emotioneel en mentaal evenwicht.
Je wordt je meer bewust van je lichaam, wat je doet, wat je moe of gestresseerd maakt en hoe je daar beter mee kunt omgaan. Je wordt rustiger in j​e hoofd, en voelt je frisser en energieker. Ook emotioneel zal je merken dat je bepaalde zaken beter kunt loslaten.

Je wordt fysiek, emotioneel en mentaal sterker, veerkrachtiger en weerbaarder.
Je leert door beweginglichaamscorrectie en meditatie een sterke interne energiekracht ontwikkelen. Die maakt je soepeler en fitter. Regelmatige training heeft een reinigend effect op elke persoon (jong en oud) met een algeheel evenwicht in lichaam en geest als resultaat.

Uitstekend voor alle stressgerelateerde klachten en chronische aandoeningen zoals burnout, cvs, lage rugpijn en andere gewrichtsklachten.

Mail om te boeken of info te vragen.

Deelnemen praktisch

Klooster Hurtebise

– We komen aan de avond van dinsdag 23 juli
– De cursus loopt van 24 juli 10u00 tot 28 juli 16u00.
– Minimum 8 en maximum 12 deelnemers.
– Plaats is het mooie en rustige Monastère Notre-Dame d’Hurtebise, Rue, du Monastère, Saint-Hubert
– Je betaalt 520 euro alles inbegrepen: cursus, verblijf (in eenpersoonskamer) en maaltijden. Je plaats is definitief na overschrijving op rekening BE38 9730 5799 0472, BIC ARSPBE22. Je kan het hele bedrag ineens betalen, ofwel nu een voorschot van 200 euro en het saldo van 320 euro voor 10 juli. Factuur is mogelijk.
Boek nu of mail me als je nog vragen hebt via contactpagina.

Feedback van deelnemers van vorige workshops:

Rond klooster Hurtebise

  • – Was de dag nadien nog een beetje stijf, maar dat is vandaag weer volledig in orde. Heb wel de indruk dat ik meer energie heb. Toch wonderbaar wat die taijiwuxigong met een mens doet. Denk dat taijiwuxigong zeker waardevol is als onderdeel van de behandeling bij fibro, vooral dan het effect op de psoas-spier, die bij fibropatiënten altijd overbelast is.

    Vond het heerlijk vertoeven in de groep en hoop dat onze paden ooit nog eens kruisen.

– Ben gisteren toch al tot bij de apotheker gewandeld in qigong modus! Of ik dat zal blijven volhouden, laat het ons hopen. De week heeft zeker deugd gedaan, dank zij Sofie’s onvermoeibare inzet: nogmaals heel erg bedankt.
– Dank inderdaad voor de inspirerende week door Sofie!  We vormden een fijne groep, en sommigen van jullie zie ik terug in de lessen van Sofie startend in september.
En ja vanaf maandagmorgen wandel ik van mijn slaapkamer naar de keuken met de voeten recht, schouders ontspannen!! en steeds met de achterste voet afduwend.
– Dankjewel aan iedereen voor de fijne week met warme vriendschap opgefleurd met de nodige humor! Bedankt Sofie voor de aangename lessen én om alles zo goed te organiseren…je bent een geboren leraar (en een cadeau voor je leerlingen!)
– Had iemand anders ook dat effect vandaag dat je lichaam om taijiwuxigong smeekte? Ik was zen in de ochtend maar ’s middags werd ik steeds meer nerveus. Zonder enige aanleiding. Tot ik een daoyin deed! Echt…
– ik heb genoten van jullie gezelschap de lessen van Sofie (die ieder jaar weer  meer verrijkend zijn) en zo ook van het kader, de mooie omgeving en natuur daar.
Foto’s: Sabine Van Bever

Gegevens

Begin:
juli 23 @ 20:00
Einde:
juli 28 @ 16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Sofie-Ann Bracke
Telefoon:
+32 486 93 11 22
E-mail:
info@sofieannbracke.be
Website:
sofieannbracke.be

Locatie

Monastère d’Hurtebise
Saint-Hubert, België + Google Maps